Luisa

för alla som vill veta
Luisa har växt 3 cm

=(

trodde seriöst inte det om dig

den lyser för oss två

SmyR & McBusta ft. Young G - Stjärnan i det blå. man blir frälst.
http://www.youtube.com/watch?v=KtS91SuKjew


dagen igår var underbar. först sov emil över hos mig, mys som fan. efter att han åkt hem så satt jag bara hemma, vilket var så jävla skönt. inte vart hemma på ett bra tag nu, as gött nu också när Eve är hemma igen. henne har man verkligen saknat, för vårat teamwork vart ju bäst? ;) mörkbrunhårig blev jag igen! =D underbart. aja, jävligt bra mår jag nu.

Idag däremot ska jag till liseberg med michaela! sjukt kul, kolla på Carl-Einar Häckners variente (eller hur fan det stavas). mys som sjutton! liseberg har det blivit mycket av i sommar, men inte med michaela. det gillar vi. :)

kort inlägg idag, måste snart upp till konsum och köpa busskort.
hadefint
puss, hanna

makrillsfestival

måste börja med att säga att bättre låt än we made you - eminem får man leta efter. och butterfly fly away - miley cyrus är inte dålig den heller.

dagen igår va riktigt lyckad. jag & linnéa gartzell åkte in till kungsbacka och träffade emil, och efter detta satte vi oss med varsin pommes tallrik och tjöta. underbart go tjej verkligen! åkte hem runt fem, mot frillesås och plockade upp linn på vägen. far ner mot bua, och busschaffisen bjöd på resan. älskar man inte såna människor?
iallafall, nere i bua vart det först rätt segt eftersom det inte var mycket folk. men det tog sig ganska rejält framåt kvällskvisten, då vi träffade hur många som helst. barndoms kompisar som jag inte träffat på evigheter. vet inte riktigt hur många nya människor jag har numret till i min mobil just nu, men det var riktigt riktigt roligt. linnéa hade däremot inte all tur med sig, eller vad säger man? ;)
hahaha, får vi verkligen göra om. synd var det däremot att Carro & Josse var tvugna att åka hem så tidigt, var inte med dom jätte mycket igår tyvärr. tappade bort varandra hela tiden. :(

men dagen ser as bra ut, just nu är jag rätt mör sen igår men ska allderles strax iväg och käka pizza till frukost med linnéa. påminner om mig & Carro efter vi hade dygnat. sjukt skoj ;)
efter detta ska vi till fotbollsplanen och kolla när alla möter skottarna, och träffa Carros nye pojk. sjukt kul, jag är ljustekniker? =D senare kommer emil hit, helt underbart, saknar honom. man verkligen inser hur mycket man älskar någon när man inte träffar personen varje dag. han ska väl antagligen sova här också hoppas vi. =)

men nu verkar Linnéa vakna, så ska kanske inte sitta här och knappa. gött att fått tjötat av sig lite.

men, hadefint.
puss, hanna

.

Jag älskar att jag verkligen är kär

underbart? absolut inte.




tjao

sitter och tänker till arctic monkeys. så jävla arg är jag, orka att man ska vara så okänslig? om han har den åsikten får han ju prata med mig och inte vara så jävla iskall mot mig. bara ren jävla onödighet, helt sanslöst. och det är ju han som har sagt till mig under alla dessa år att man ska prata om saker, och absolut inte ignorera personer. för att det är så elakt, eller hur var det du sa?
aja, jag orkar inte ta ut min ilska mer, så nu har jag övertalat mig att vara glad. För jag har sjukt mycket att vara glad över.
Jag har världens bästa kompisar som ställer upp no matter what, och sen en helt jävla underbar pojkvän. Jag har det sjukt bra.


iallafall, dagen är rätt seg. vaknade till att dom borrade eller sågade eller vafan dom nu gjorde utomhus i vår trädgård typ, halv 10-10? småsur blev jag. men blev gladare av att senare träffa beatrice, sötare får man ju verkligen leta efter.
Så nu sitter jag och flöötar till musik och väntar på att åka och köpa blommor med mina kära bröder. piffa upp trädgården är ju aldrig fel. =D
senare bär det av mot Carolines hus, och kanske trallar ner till stranden eller ngt sånt, vettefasen vad Lina sa ;D

men nu måste jag passa min bebis, som hållerpå att skada mig genom allt sitt skrikande.

hade!
puss, hanna

nu när jag lärt känna dig, skulle inte klara mig utan dig

att någon kan ändra ens humör så lätt, så snabbt. helt ofattbart. <3

dagen har vart go, först hemma hos Emil eftersom bussjäveln bara åkte förbi mig igår när jag skulle hem. Men jag klagade inte? Jag fick ju sova hos Emil =). Kollade Ondskan halva natten, sjukt bra film! Tåls att rekomenderas till dom som inte sett den, nästan ett måste. Stack hem vid två tiden till Michaela och pyste framför tv:n till 'room raiders', rätt sjukt program när man tänker efter. Ofta man kan se någons personlighet på deras rum då eller? Och att man ställer upp i det? Jaja, tossiga människor finns det gott om. Senare fick Michan för sig att sminka och göra iordning mig, vilket jag då inte orkade tjöta emot. Riktigt fint blev det faktiskt, duktig är hon. Hon sminkade sig likadant, oså blev de lite fjortispics oså. Ett tag sen man gjorde de ju ;).

Måste bara påpeka att jag verkligen har börjat digga Molly Sandén. Speciellt när hon sjunger Hallelujah. Snacka om att ha kraft i röst! Även Miley Cyrus - The Climb och Hoedown Throwdown har bankat sig in i mitt hjärta. Sanslöst, jag som sa att jag aldrig skulle tycka om någon av dom.

Aja, nu väntar jag på Luisa som är och lämnar sin kompis i Åsa. Henne har jag då väntat på ett tag, menvafan, det är värt det. Hon har ju vart borta i 3 HELA veckor. =) Ska då när hon kommer kila hem till Angelica och umgås med underbara människor! NAJS!


Makrill på lördag också! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTT.

men ska kila nu,

puss, hannaefter michaela hållt på med mitt fejs

goaste dagen på länge

underbara dagar helt klart!
gårdagen började med att gå upp halv sju, snabbt in i duschen och sedan fara mot åsa till tandläkaren. hur gött som helst att äntligen få de gjort. sen efter att ha fått klart för mig att jag har inflamerat tandkött och att jag rentav suger på att borsta tänderna åker jag hem till emil. käkar frukost, sover någon timme och rentav slöar bort hela dagen tills david och carro kommer och jag måste på moppekurs (som jag sedan sov bort också).
härliga tider på kvällen sen, då vi åker ner till montana när carro&david sitter och äter. sen åker vi typ till torpasjön eller något med davids systrar, som var huuuuuuur skön som helst! jag ska lätt köpa simfötter och åka ner dit hur mke som helst i sommar :D. aldrig varit med om en så skön sjö innan.
aja, hur kul som helst! sen åker jag och emil hem tidigt, och lägger oss och sover ett bra tag. sen idag har vi också bara flööööötat, vilket är hur gött som helst!
tack för bästa dagar, emil :)
du vet att jag älskar dig<3

men nu ska ja fanimej se till o sova, och ännu en gång..
luisa kommer snart hem! :D

ehehe, ha de bäst! :D
puss, hanna


RSS 2.0